Referenties
 • Omdat we een nogal ongewone trap in ons nieuw te bouwen huis (eigen ontwerp!) wilden kwamen we bij de firma ARCO metaal terecht op aanraden van de trappenmaker in de buurt. Het aanmeten van de trap i.o.m. de trappenfabrikant was een nauwkeurig werkje. We waren onder de indruk van de professionele aanpak van beide partijen en hebben een schitterende trap over 4 woonlagen. Een echte eyecatcher in onze groene, nul op de meter woning.

  J. Smits
 • Ik was op zoek naar een stalen trap en kwam via internet terecht bij ARCO metaal. Deze had net een nieuwe website en deze was zeer overzichtelijk. Het project is nog niet helemaal klaar maar dit komt omdat ik zelf nog aan het verbouwen ben. Na het eerste contact heb ik afgesproken en ben ik bij Arco geweest. We wisten heel goed wat we wilden en daarom was alles snel besproken. ARCO metaal kwam inmeten en de trap en de loopbrug werden gebouwd. Toen deze klaar was kwamen er drie mannen de trap en loopbrug installeren en dit ging allemaal heel netjes en de mannen waren ook beleefd. Dat was een fijne samenwerking. Als ik mijn verbouwing af heb zullen ze terugkomen om het project af te ronden. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het hele traject. P.s. het project af is in januari/februari, dan zal ik een seintje geven, dan mogen jullie foto's komen maken!

  P. Bos
 • Wij hebben al langere tijd ervaring met Arco. Zijn bedrijf heeft voor ons al diverse mooie puien gemaakt, waardoor wij erop konden vertrouwen dat ook hun vakwerk in trappen goed uit zou pakken.

  Wij hebben een verbouwing van onze woning gedaan, waarin de trap precies op maat moest worden ontworpen. Vanuit enkele referentiebeelden en de grove maatvoering heeft Arco een mooie tekening gemaakt voor onze trap. De communicatie over het ontwerp, maar ook richting productie en levering verliep erg goed. De uiteindelijke plaatsing is zorgvuldig gedaan door de medewerkers van Arco. Met respect voor de tuin (i.v.m. vervoer naar de locatie) en met uiterste precisie met omhoog hijsen is de plaatsing naar wens verlopen. De bijpassende trapleuning is in overleg geplaatst, rekening houdend met de vloerafwerking die nadien nog aangebracht moest worden.

  Wij zijn erg tevreden over het proces en het uiteindelijke product.

  Jurriaan Snijders
  Jurriaan Snijders
 • Het hele traject van ontwerp tot montage heeft STAIR factory verzorgd. We bespraken het plan van onze architect om voor een luie stalen trap te kiezen. Het idee van betonnen traptreden werd niet direct door STAIR factory weggewimpeld, maar er werd juist een fantastische praktische en betaalbare oplossing bedacht.

  De montage van de balustrade van staal en glas was relatief eenvoudig in vergelijking met de zware stalen trapbomen. Nadien zijn de betonnen traptreden in een stalen bak geplaatst op een frame aan de trapbomen. De montageploeg van STAIR factory was zeer kundig en betrokken. Enigszins vervelend was dat er een barst in een glas zat, daar kwam de montage ploeg zelf mee, maar de ploeg heeft het heel netjes opgelost. Het eindresultaat mag er zijn!

  Marnix Segers
  Marnix Segers
 • STAIR factory heeft een supermooie loshangende trap van staal in mijn appartement geplaatst. Op een dusdanige manier dat het licht van boven er heel mooi doorheen valt. Er komen veel complimenten op deze trap en ik ben erg tevreden.

  Ik ben bij STAIR factory gekomen vanwege de snelheid van de communicatie en de levering, de prijs- en kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid. Inmiddels heb ik Arco ook leren kennen als een fijn persoon die goed met je meedenkt. Zeer positieve ervaring dus.

  Niek Joanknecht
  Niek Joanknecht Firm Architects
 • Goede ervaringen met¬† STAIR factory. Arco komt de trap inmeten op het project en maakt vervolgens de bouwtekening. Daarna wordt de trap gemaakt en als er nog iets aangepast moet worden kan dat snel geregeld worden. De projecten worden vanaf het begin tot het einde door ons uit handen gegeven en er zijn nog nooit slechte ervaringen geweest.

  Leo Egas
  Leo Egas Bouwbedrijf Visser
 • Van het ontwerp tot en met de uitvoering is perfect.¬†Arco maakt het ontwerp van de trappen en het past altijd. De uitvoering verloopt vlot en zonder problemen. Het contact met Arco is snel en makkelijk. Wij werken al lang samen en dat is altijd naar tevredenheid.

  Robert van der Bruggen
  Robert van der Bruggen